Acaba una Marató i canvia la teva vida amb Barcelona Fit.

0
158

Un olímpic australià l´any 2000, Michael Power, amb una millor marca de 13:28:00 als 5.000 metres està iniciant a Barcelona un programa d´entrenament molt famós a USA per a persones de tots els nivells físics que vulguin canviar la seva vida i acabar una Marató. Res a veure amb els agónics entrenaments tradicionals. A la foto el veiem a l´esquerra amb uns companys d´entrenament a la Carretera de les Aïgues. Un conjunt de sessions d´entrenament en grup setmanals, seminaris informatius, entrenament de motivació en un ambient relaxat i gens competitiu. La preparació per a la Marató de Barcelona 2006 comença el dissabte 1 d’octubre a les 9,00 a Sabadell a les Pistes Municipals d’Atletisme ( "La Bassa"). La segona reunió serà el 8 d’octubre a la mateixa hora i al mateix lloc. S´ha d´anar vestit per córrer o caminar. Per a més informació, visiteu la pàgina web www.barcelonafit.com.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada