Victòries de Joan Montguillot i Helena Beltran a l´esprint de Barcelona

0
33

419 esportistes distribuïts en dues sèries van participar al Triatló Esprint de Barcelona, prova organitzada per Todoentreno S.L. sota les distàncies de 750 metres de natació, 20 km de ciclisme i 5 km de cursa a peu. La primera sèrie reservada als grups d´edat i les femines van tenir com protagonistes a Joan Molist (C.N. Sallent) i a Helena Beltran (C.T. Manresa) que van dominar la prova en solitari, Molist com cap de cursa i Beltran com primera dona, finalitzant tots dos amb uns temps de 1 h 1 min 27 s, i 1 h 9 min 23 s, respectivament. Júlio César Cervantes (C.N. Sabadell) i David Musmanno (independent) van assolir la segona i tercera posició i Meritxell Montguillot (C.E. Picornell) i Natàlia Legey (independent) van finalitzar als mateixos llocs de la prova femenina, respectivament. Les noies del Club Natació Vic – E.T.B. van guanyar la classificació per equips femenins. | La segona sèrie reservada a l´elit inicialment va tenir un grup capdavanter format pels millors nedadors: els júniors Albert Parreño (C.T. Manresa) i Rubén Sanz (Prat-Triatló), que amb Francisco Pontano (C.N. Olot) van fer plegats la primera de les 5 voltes al circuit tancat de ciclisme (amb 2 km afegits en la segona cursa). Sanz es va despenjar a la segona volta i Parreño es va imposar a l´esprint especial de la tercera volta, punt de la cursa a on Pontano va quedar situat en solitari en primera posició, fins la segona transició que va donar pas al definitiu segment de cursa a peu. Joan Montguillot (C.E. Picornell) va finalitzar el ciclisme dins d´un grup perseguidor de 10 unitats i va remuntar a peu, superant a Pontano al darrer quilòmetre abans de meta, per creuar la línia de meta en primera posició amb un temps final de 1 h 2 min 56 s. Pontano va finalitzar segon i Israel Escudero (C.N. Barcelona) va assolir la tercera posició. El Club Esportiu Picornell va guanyar a la classificació per equips.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari