CARME BLAY ES RETIRA

0
320

Carme Blay, la millor velocista catalana dels últims temps, va anunciar la seva retirada de l’atletisme d’alta competició durant els Campionats d’Espanya Absoluts celebrats a Màlaga on va aconseguir la medalla de bronze. Aquesta medalla augmenta l’impressionant historial esportiu de la velocista de Sant Pere de Ribes, que es retira amb 6 títols de Campiona d’Espanya Absoluta de 100 metres i amb 10 títols de 60 metres, 41 vegades internacional absoluta i recordista estatal de 4 X 100 metres. El seu entrenador ha estat sempre en Carles Lloveras. Carme Blay va començar a fer atletisme amb 12 anys després de deixar de ser l’anxaneta dels Castellers de Sant Pere de Ribes. És diplomada en Educació Infantil i treballa com a educadora a la Llar d’Infants l’Estel.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada