Més de 65 participants a la 13a pujada a l´ermita de Sant Joan de Montblanc

0
94

La pujada ha esta guanyada en categoria masculina per l´atleta del FACVAC de Valls Abdul Jalal amb un temps de 50 minuts i en categoria femenina per Marta Secall de Club Atlètic Montblanc amb un temps de 1hora 3minuts i 13 segons. A l´arribada tots els atletes han gaudit d´un bon esmorzar i de les vistes de la comarca des de l´ermita de Sant Joan. El club Atlètic Montblanc vol agrair la participació i esportivitat de tots els participants i esperem veure´ls en l´edició del 2006.<br> Les classificacions es poden consultar a <a href="http://www.atletisme.com/clubs/montblanc">www.atletisme.com/clubs/montblanc</a>.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada