13a pujada i 6a caminada a l´ermita de Sant Joan de Montblanc

0
229

Aquest divendres 24 de juny i organitzat pel C.A.M. tindrà lloc la 13a pujada i 6a caminada a l´ermita de Sant Joan de Montblanc. La distància és de 12Km. La caminada sortirà des de la plaça major de Montblanc a 2/4 de 8 del matí mentre que la pujada (corrent) sortirà també des de la plaça major a les 9 del matí. Les inscripcions tant de la caminada com de la pujada tindràn lloc una hora abans de la sortida a la plaça major. La inscripció és de 5 euros i es paga el mateix dia. Tots els participants rebran un record de la cursa i esmorzar a l´arribada. <br> Podeu trobar més informació de la cursa i de l´ermita a:<a href="http://www.atletisme.com/clubs/montblanc">www.atletisme.com/clubs/montblanc</a>.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.