IVÁN HOMPANERA, DE L´HOSPITALET ATLETISME – ÍNTEGRA 2, CAMPIÓ D´ESPANYA DE 800 I 1500 METRES PER PARALÍTICS CEREBRALS

0
130

Aquest cap de setmana a tingut lloc a Sevilla la disputa del Campionat d´Espanya d´Atletisme per atletes amb Paràlisis Cerebral. L´atleta de L´Hospitalet Atletisme – ÍNTEGRA 2, Iván Hompanera va poder proclamar-se doble campió d´Espanya en 800 i 1500 metres llisos. Fa només dues setmanes que Hompanera va aconseguir batre el rècord del món de 5000 metres i demostra trobar-se en un estat de forma pels propers Campionats d´Europa.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada