CAMPIONAT D´ESPANYA DE CLUBS

0
113

Aquest dissabte es disputarà l’última i decisiva jornada del Campionat d’Espanya de Clubs. Desprès de les dues jornades classificatòries el Futbol Club Barcelona s’ha classificat pels encontres que lluitaran pel títol en la Divisió d’Honor tan en categoria masculina com en la femenina. Aquests es disputaran al Polisportiu Gaetà Huguet de Castelló. Malauradament tenim dos clubs catalans en perill de descens en aquesta Divisió d’Honor ja que hauran de disputar els encontres per eludir el descens a la Primera Divisió, l’Agrupació Atlètica de Catalunya en categoria masculina, que es desplaçarà per disputar-ho a Guadalajara al Polisportiu Fuente de la Niña. En dones l’Integra 2 L’H-CNB es troba en la mateixa situació i disputarà el seu encontre a les pistes d’atletisme La Malata de Ferrol. | També demà dissabte es disputen els encontres de la Primera Divisió. En la categoria masculina tenim al Correfour Lleida que disputarà l’encontre pel títol i ascens a la Divisió d’Honor a les pistes d’atletisme Purificación Santamanrta de Burgos. En la femenina tenim a l’Aquadiver GEiEG que disputarà l’encontre per eludir el descens a segona divisió les pistes d’atletisme de Balaidos de Vigo.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada