XV Pujada a les Dues Pedres a St Coloma de Gramanet

0
95

Aquest diumenge, 22 de maig, es celebrà l’anual pujada a les Dues Pedres “Memorial Josep Llorca”. Aquesta cursa no competitiva i oberta a tothom, a realitzar tot passejant o corrent, es desenvoluparà en dos circuits opcionals: un de 5 km per a gent no iniciada i un altre de 12 km. per a practicants. Enguany, també es celebrarà una cursa infantil de 500 metres. (11,00 h.). La sortida (9’00 h.) i l’arribada estaran situades a les pistes d’atletisme (Prat de la Riba, s/n). S’obsequiarà tots els participants amb una samarreta de record, l’esmorzar i la beguda desprès de la cursa. Organitza la Unió Colomenca d’Atletisme amb la col·laboració de l’Institut Municipal d’Esports. | Inscripcions: Unió Colomenca d’Atletisme: de dilluns a divendres (17 a 21 h.) Prat de la Riba, s/n Deportes Marathon: Sant Jeroni, 18 Drets d’inscripció: 6 €

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada