CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PROVES COMBINADES

0
150

Aquest cap de setmana, 14 i 15 de maig, la Federació Catalana d’Atletisme organitza el Campionat de Catalunya de Proves Combinades en les categories Absolut, Promesa, Júnior i Juvenil. Les Competicions es desenvoluparan en jornades de matí i tarda a l’Estadi de Serrahima de Barcelona. En el programa s’hi inclouen les proves de decatló i heptatló masculí i femení, respectivament, per a les categories absoluta, promesa i júnior. Per a la categoria juvenil, les proves són l’octatló i exatló, masculí i femení respectivament.| Uns trenta-cinc atletes participaran en aquests campionats on destaca la presència de Marc Julià (CA Carrefour Lleida), i Carles Torra (CA Carrefour Lleida) en la categoria masculina. En dones, la favorita és Cristina Bàrcena (Scopio Saragossa). En la categoria júnior femenina també destaca la presència de Marta Miró (CA Carrefour Lleida) i Clara Guixà (CA Igualada). Els actuals campions autonòmics absoluts d’aquesta modalitat atlètica són Marc Julià i Imma Clopés, aquesta última retirada recentment de l’alta competició.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada