VII Cursa Sant Llorenç-La Mina a Tarragona

0
29

El proper diumenge, 22 de maig, a partir de les 9:30 h, es celebrarà la 7ª edició de la Cursa Sant Llorenç-La Mina que organitzen conjuntament el Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i de Sant Isidre i el Club Esportiu Tarragona Fondistes. En l´anterior edició van participar 325 esportistes, un volum que enguany s´espera superar, arribant al límit de 350 corredors. Recorregut La prova, esdeveniment emblemàtic de l´entitat esportiva convocant, es disputarà sobre un recorregut de 7 Km amb sortida a l´Arc de Sant Llorenç, a la part alta de la ciutat de Tarragona, i arribada a la Mina del Riu Francolí, un indret força desconegut però amb molta història. | Itinerari Arc de Sant de Llorenç – Descalços – Portal de Sant Antoni – Passeig de Sant Antoni – Vial William J. Bryant – Anselm Clavé – Reial – Torres Jordi – Pista Riu Francolí – Pont de Sant Tecla – La Mina Inscripcions Divendres, dia 13 i dia 20, de 20:30 h a 21:30 h, al local de l´Avinguda Mª Cristina, 39 baixos de Tarragona. No s´admetrà la formalització d´inscripcions per via telefònica ni amb l´ús del correu electrònic. Límit: les 21:30 del divendres, 20 de maig (o quan s´arribi a la xifra de 350 participants). Preu de la inscripció Socis del Club Esportiu Tarragona Fondistes: 2 euros Membres del Gremi de Sant Llorenç i de Sant Isidre: 2 euros No socis: 3 euros El dia de la Cursa Els pitralls es podran recollir a partir de 8:30 h del diumenge, dia 22, al mateix punt de sortida, on hi haurà un servei de guardarrobes a disposició dels participants. En el lloc d´arribada s´oferirà avituallament i l´opció de tornar al centre de la ciutat en autobús.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari