La Selecció Catalana de Curses de Muntanya a punt per a competir

0
85

Després de la pretemporada, els tècnics de la Selecció Catalana de Curses de Muntanya de la Federació d´Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), amb el seleccionador Lluís Aloy al capdavant, ja han decidit quins corredors i corredores competiran amb la samarreta de Catalunya. A la Copa d’Espanya l’objectiu és revalidar el títol femení i per fer-ho s’ha seleccionat Mònica Ardid (Centre Excursionista Abrera). En categoria masculina, s’intentarà guanyar la competició. Per això el principal corredor és l’experimentat Jordi Martín (Club Excursionista Ripoll). En homes, també s’intentarà aconseguir el títol en la categoria de veterans amb Julio Merino (Els Xulius Centre Social Ribetà), actual campió d’Espanya en aquesta categoria.| Al Campionat d’Espanya que se celebrarà a Navacerrada el 12 de juny, es pretén recuperar els títols, tant en homes com en dones, i mantenir el de veterans. Tot i que encara no se sap quins corredors hi aniran perquè dependrà del desenvolupament de les primeres curses, en principi s’han seleccionat Julio Merino i Teresa Forn (C. Esportiu 2X2 Santpedor). En aquesta competició també es lluitarà per aconseguir el títol per autonomies, que aquest any es disputa per primer cop. Pel que fa al Campionat del Món (Buff Skyrunning World Series), s’intentarà revalidar els èxits dels darrers anys. Així en noies es comptarà amb les mateixes corredores que l’any passat, Teresa Forn i Anna Serra (Unió Excursionista Urgellenca), Ester Hernández (Centre Excursionista Súria) i la incorporació de Roser Español (Unió Excursionista Urgellenca). En categoria masculina, les principals cartes seran el triple campió mundial, Agustí Roc (Centre Excursionista Sant Boi) i Joan Colomer (Unió Excursionista Vic). Aquest any, i com a novetat, en el Campionat del Món també es lluitarà per la classificació per equips.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada