ANEM A LA CORSA POPULARA D’ARAN (Mitja Marató Vielha-Les )

0
367

I aquest any també Mitja Marató i 10 km corrent o caminant. PROGRAMA DE VIATGE Sortida: 28 de Maig (Dissabte), 7 horas a les instal.lacions del C.N.Terrassa. Direcció PUIGCERDA (túnel del Cadí), direcció FOIX, (túnel de Puymorenys) amb parada per esmortzar a AX LES TERMES . Seguirem per FOIX, SANT GIRONS, SANT GAUDENS, per arrivar a LES, sobre les 13 horas.| Distribució d’hotels i habitacions 14 horas (aprox.) – Dinar 16’30 horas – Excursió a la població de Bossots (a 4 Kms. de Les). Total 8 Kms. de caminada. – Pels que no vulguin caminar, acompanyem horari de bus, per si volen visitar la vila de Vielha . – Posibilitat de poder anar a fer una sesió a les Termes “Baronia de Les” (cost, segons tarifa especial) . 20 horas – Sopar Després de sopar, agermanament a la plaça de l’Ajuntament, amb la degustació d’un VI CALENT per a tot-hom. DIUMENGE dia 29 A l’hora que es quedi, corredors i caminadors, a l’autocar per anar a les sortides . – Acabades les curses i caminades, repartiment de trofeos. – Refrigeri ofert per l’organització de la Cursa . – Dinar final al restaurant “Es Banhs”, amb un buffet lliure. – Al acabar el mateix, tornada cap a Terrassa, pel túnel de Vielha, direcció Benabarre, Alcarrás, (tornada tradicional). PREU TOT INCLOS : 96 Euros per persona. ORGANITZA: Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa, que es reserva el dret d’admissió. Per a mes informació i inscripcions: www.mitjaterrassa.com

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada