Roger Roca i María José Pueyo, nous campions d´Espanya de marató

0
29

El català Roger Roca i l´aragonesa María José Pueyo es van proclamar campions d´Espanya de marató després d´ocupar la tercera i primera posició respectivament de la Marató Martín Fiz, disputada diumenge, 10 d´abril, a Vitòria-Gasteiz. El millor crono absolut va correspondre a l´andorrà Toni Bernardó, que va acabar els 42,195 quilòmetres en un temps de dues hores 14 minuts 25 segons per davant del keniata Ben Chesire. | La prova la van disputar més de 600 corredors. Roger Roca, un prometedor corredor en asfalt, va ser tercer amb 2.18:43 i primer en el campionat espanyol, un títol que no s´havia posat en joc des de 2001. La plata i el bronze en el campionat van ser per a dos burgalesos, José Ramón Torres i Jorge Aubeso (campió d´Espanya de 100 kms), setè i vuitè classificats en la general respectivament. L´alabès Martín Fiz (2.23:18) va rematar la prova que duu el seu propi nom com cinquè classificat. Entre les dones no va haver competència perquè María José Pueyo va dominar a plaer. Va finalitzar en 2.37:05, millor marca femenina feta a Espanya aquesta temporada per una espanyola. La saragossana va rebaixar 29 segons respecte al seu anterior millor crono, 2.37:34. Li van acompanyar en el podi les extremenyes Ana Belén Fernández i Noelia Muñoz, tercera i quarta en el pas per meta després de Rocío Fernández.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari