THORLOS TRAINNING CAMP

0
131

Si t’agraden les curses de muntanya, no et pots perdre el Thorlos Trainning Camp. Sota l’Organització i supervisió de Can Carelleu i amb la col·laboració de l’Escola Catalana d’Alta Muntanya i la marca de mitjons Thorlos, es celebrara els propers 9 i 10 d’abril aquest campus destinat als amants de les curses de muntanya. Es faran entrenaments dirigits, taula rodona i audiovisuals, tot això amb la presència i l’assessorament de corredors d’elit com Esteve Canal, Jordi Martin o Carme Tort entre altres, i sota la direcció de Ricard Vila. Si vols més informació, truca a Can Carelleu 932 03 78 74.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada