La Marató del Mediterrani arriba als 3000 inscrits i el Terç puntua també per la Lliga.

0
103

Avui s´ha presentat la <a href="http://www.barcelonamarathon.com/">Marató del Mediterrani </a> amb tot a punt i gairebé 3000 inscrits entre la marató i el terç de Marató, que per exigències del disseny del circuit serà de 14.817 metres. Finalment per demandes de molts corredors, hem decidit incloure el Terç de Marató a la Lliga Internet-ChampionChip com prova sencilla, mentres la Marató puntua triple. El nombre de participants i les peticions rebudes han fet incloure aquesta cursa. Inscripcions de darrera hora es podran fer a la Fira del Corredor al hotel Barceló Sants, damunt de l´estació de tren durant tot el divendres i diisabte.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada