CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MARATÓ PER RELLEUS

0
48

Aquest diumenge 13 de març es realitzarà la sisena edició del Campionat de Catalunya de Marató per Relleus en el marc del VIIIè Marató Ekiden Vila de Palafrugell, organitzat pel Club Atlètic Palafrugell, amb la col•laboració del Patronat Municipal d’Esports de Palafrugell. Aquesta modalitat esta formada per equips de sis corredors que alternen relleus de 5 i 10 quilòmetres fins arribar a l’últim que fa un recorregut de 7.195 metres . La sortida es donarà a partir de les 10,00 hores a l’Estadi Municipal Josep Pla Arbonès de Palafrugell, i la competició se celebrarà sobre un circuit homologat de 5000 metres Els campions de l’edició passada són el Girona Costa Brava –CAP tant en la categoria masculina com en la femenina.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada