Excel·lent actuació de Carles Geronès a Gènova

0
88

El llançador palafrugellenc va llançar 16,87 en el decurs del 2n Míting Internacional de Pista Coberta realitzat al Palasport Fiera di Gènova. Amb aquesta marca el llançador del GIRONA COSTA BRAVA-C.A.PALAFRUGELL superava el seu anterior registre de la temporada en 60 centímetres (16,27 a Vilafranca que li donaren el títol de campió català). La sèrie fou magnífica, amb tots els intents vàlids per sobre dels 16,30 m i un nul mes enllà dels 17 m. La prova fou guanyada per l’italià Marco Dodoni, que amb un llançament de 19,60 m superà el récord EAP indoor que estava en possessió del campió espanyol Manolo Martínez (19,41 m) El proper objectiu de llançador baix-empordanès serà assolir un dels llocs de finalista al proper Campionat d’Espanya absolut, a celebrar a Madrid el cap de setmana del 19 i 20 de febrer. Podeu llegir més informació i resultats complets a la web del circuit EAP

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari