Nou repte a Catalunya: Les 24 hores d´Andorra

0
123

En Josep Doval, habitual ultrafondista andorrà, anuncia la primera edició de les 24 hores d´Andorra a peu, sobre un circuit de 2 km. al Parc Central d´Andorra. Aquesta cursa tan singular tindrà lloc el cap de setmana del 14-15 de maig, començant el dissabte, 14 a les 10 hores del matí fins el diumenge, 15 a les 10 hores. El repte pel guanyador es fer 150 voltes, que es correspondria amb 300 Km., la distància que separa Barcelona de Saragossa. El repte, doncs, pels ultrafondistes ja està obert. La cita: Andora 14 i 15 de maig de 2005.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada