CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MARXA

0
94

Avui s’ha disputat el LXXIIIè Campionat de Catalunya de Marxa Atlètica en ruta en el marc del XIVè Ciutat de Badalona de Marxa. Beatriz Pascual (FCB) i José Antonio González Gorbacho (AAC-UBAE) s’han proclamat Campions de Catalunya Absoluts en aquesta edició celebrada sobre una distància de 20 quilòmetres en el circuit urbà homologat del Passeig de la Rambla de Badalona. En la categoria masculina el vencedor de la cursa ha estat l’atleta basc Mikel Odriozola (Reial Societat) amb un temps de 1h23’20”, seguit de J.A. González amb un temps de 1h25’42”. El sotscampionat ha estat per a Jesús González (CN Reus Ploms) i el bronze per Guillem Pérez (CA Manresa) que han entrat en novena i onzena posició respectivament. En la categoria femenina la vencedora de la cursa ha estat Maria José Poves (Scorpio 71 Mondo) amb un registre de 1h33’17”, seguida de Beatriz Pascual (FCB) amb 1h36’34”. La medalla de plata ha estat per a Ester Serra (AAC) i la de bronze per Maite Guerrero (GEiEG) que han entrat en les posicions quarta i sexta respectivament.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada