Resultats de la 44 edició del cros de Sant Sebastià a Sabadell

0
87

Resultats complets individuals de les 21 curses del cros. http://www.atletisme.com/classificacions/crossabadell/ <br> La 44 edició del Cros de Sant Sebastià que organitza la JA Sabadell ha acabat amb una participació de gairebé 1000 atletes d’entre totes les categories que s’han aplegat al Parc Catalunya de Sabadell. Un cros que l’han guanyat Èric Segura, de la JAS, en categoria senior masculina, i la marroquina del California Esports Ahlam Elkaldi en femenina. El Cross de Sant Sebastià ha inclòs la trentasisena edició del Campionat Provincial de Veterans i la quarta de l’Interpolicial de Bombers, on els Mossos d’Esquadra han quedat primers en la classificació general d’equips, seguit de la Policia Municipal de Sabadell i la Policia Local de Mataró.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada