El Barça Campió de Catalunya de Clubs en Pista Coberta a Vilafranca

0
92

Aquest diumenge s’ha disputat el Campionat de Catalunya de Clubs en Pista Coberta a Vilafranca del Penedès i el Futbol Club Barcelona ha revalidat el títol tant en la categoria masculina com en la femenina. El F. C. Barcelona s’ha mostrat molt superior als seus rivals, sobretot en la categoria femenina, que ha aconseguit 7 victòries individuals i 10 punts d’avantatge sobre l’Agrupació Atlètica de Catalunya UBAE que s’ha classificat en segona posició. El tercer lloc del podi ha estat per l’Integra 2. En categoria masculina, la victòria ha estat més ajustada ja que el Barça s’ha vist amenaçat pel Carrefour Lleida UA que s’ha classificat segon a 4 punts del campió. L’AAC-UBAE ha quedat en tercera posició. Podem destacar alguns resultats individuals com el de Marta Martín (AAC-UBAE) que ha fet 2,12,74 en els 800 metres, Montse Mas (FCB) 4,37,42 en els 1.500 m, Gemma Pagès (GEiEG) i Gemma Riatós (AAC-UBAE) han saltat 3,70 m en perxa, Erika Kano (FCB) 5,70m en llargada, i Iratxe Quintanal ha llançat 15,50 m en pes. En homes, Jordi Mayoral (GEiEG) ha fet 6,94 en els 60 m llisos, Miquel Vélez (FCB) ha saltat 2,10 m en alçada, Miquel Moya (Carrefour Lleida UA) ha saltat 7,41 m en llargada i Pere Joseph (FCB) 15,54 m en triple salt. En la jornada matinal el Carrefour Lleida UA, en categoria femenina, i el CA Igualada, en la masculina, s’han proclamats Campions de Catalunya en la categoria B.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada