44è Cros de Sant Sebastià i 4t Cros de Policies i Bombers

0
26

Diumenge 23 de gener de 2005 a partir de les 10 del matí, al parc de Catalunya El Cros de Sant Sebastià celebra enguany la seva 44ª edició i a la vegada acollirà el Memorial Bravo i la quarta edició del Cros de Policies i Bombers. Des de fa alguns anys l´escenari del cros és el circuit permanent del parc de Catalunya. El Sant Sebastià és una de les activitats esportives de més prestigi i sovint ha format part d´un programa atlètic de més envergadura, com l´any 2003, quan es van celebrar els Campionats de Catalunya o l´any passat quan va ser campionat català de veterans. El cros està coorganitzat per l´Ajuntament de Sabadell i La Joventut Atlètica de Sabadell.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari