44è Cros de Sant Sebastià i 4t Cros de Policies i Bombers

0
88

Diumenge 23 de gener de 2005 a partir de les 10 del matí, al parc de Catalunya El Cros de Sant Sebastià celebra enguany la seva 44ª edició i a la vegada acollirà el Memorial Bravo i la quarta edició del Cros de Policies i Bombers. Des de fa alguns anys l´escenari del cros és el circuit permanent del parc de Catalunya. El Sant Sebastià és una de les activitats esportives de més prestigi i sovint ha format part d´un programa atlètic de més envergadura, com l´any 2003, quan es van celebrar els Campionats de Catalunya o l´any passat quan va ser campionat català de veterans. El cros està coorganitzat per l´Ajuntament de Sabadell i La Joventut Atlètica de Sabadell.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada