CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MITJA MARATÓ

0
114

El proper diumenge 19 de desembre es realitzarà el XIIIè Campionat de Catalunya de Mitja Marató en el marc de la XVIa Mitja Marató Ciutat de Vilanova, organitzat pel Club Esportiu Fons Vilanova. La cursa començarà a les 10,00 hores i tindrà la sortida i arribada a les Pistes Poliesportives Municipals de Vilanova i la Geltrú. Roger Roca i Ester Solera són els actuals Campions de Catalunya d’aquesta disciplina atlètica que va celebrar l’edició de 2.003 a Gavà. Per equips la lluita estarà entre el Fila i el California Esports.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada