IIIª Cursa Atlètica pel Ripoll a Sabadell

0
163

Diumenge, 26 de desembre de 2004, a les 11 del matí, sortida de les pistes d´atletisme Josep Molins de Sabadell. Aquesta cursa va nèixer l´any 2002 i transcorreix pels marges del riu Ripoll, dins del terme municipal de Sabadell. Són 8 quilòmetres amb sortida i arribada a la pista d´atletisme Josep Molins. És una iniciativa de la Joventut Atlètica de Sabadell i del grup Ripoll River Runners i compta amb la col·laboracio de l´Ajuntament de Sabadell. En la línia de les curses que se celebren arreu del món en els darrers dies de l´any (com les conegudes San Silvestres), la Cursa Atlètica pel Ripoll és l´esdeveniment esportiu local que ha fixat com a data el 26 de desembre, festivitat de Sant Esteve.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada