L´eritreu Tadesse lluitarà pel seu segon triomf consecutiu

0
104

El corredor eritreu de 22 anys Zersenay Tadesse, medalla de bronze en els 10.000 metres dels Jocs Olímpics d´Atenes 2004 i vencedor de la passada edició, partirà com a principal favorit de la 81a edició de la Jean Bouin Gran, que es disputarà diumenge que ve a Barcelona. Al costat de Tadesse, que ahir va guanyar el Cross Internacional de Sòria, lluitaran pel triomf dos dels seus companys a l´equip Adidas: el madrileny Fabián Roncero, plusmarquista espanyol de marató, i el català José Ríos, bronze europeu en 10.000. Altres participants seran l´italià Giuseppe Maffei, olímpic a Atenes; el marroquí Driss Lakhouaja, guanyador de la clàssica barcelonina el 2000; Roger Roca, campió de Catalunya de cros; Nacho Cáceres, Benito Ojeda, Lluís Mezquida, el portuguès Paulo Gomes o el xilè Lluís Mezquida. La prova, degana del calendari espanyol de ruta, comptarà amb un recorregut de 9.550 metres en categoria masculina, i 6.400 en fèmines. Totes dues carreres començaran a les 13.00 hores del diumenge. La matinal d´atletisme comptarà a més a més amb 16 carreres més per 25 categories -des de benjamins a veterans, així com una oberta als no federats.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada