Vint-i-quatre atletes seleccionats per a l´Europeu de cros

0
115

El diumenge 12 de desembre se celebra a Usedom (Alemanya) una nova edició del Campionat d´Europa de Cros. El Comitè Tècnic de la RFEA ha seleccionat 24 atletes per representar Espanya en l´esmentada competició. La Selecció Espanyola, és la següent: JÚNIOR DONES: Marta Romo, Teresa Urbina, Marta Fernández, María Sánchez, Nuria Puig i Wanda Sánchez. JÚNIOR HOMES: Juan D. Bote, Alejandro Fernández, Tomás Tajadura, Javier García, Álvaro Rodríguez i Carlos Villamor. SÈNIOR DONES: Jacqueline Martín, Silvia Montaner, Sonia Bejarano, Yesenia Centeno, Alessandra Aguilar i Rosa Morató. SÈNIOR HOMES: Juan C. de l´Ossa, Chema Martínez, Ricardo Serrano, Iván Galán, Luis A. Miguel i José Ríos.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada