El 12 de desembre, Pujada a la Tossa en marxa i cursa

0
134

El pròxim diumenge 12 de desembre es durà a terme la quarta edició de la Pujada a la Tossa de Marxa atlètica que, com es va fer darrerament, coincidirà amb la pujada en cursa que enguany s´arriba a la 32a edició. La pujada de marxa l´organitza l´Ajuntament de Santa Margarida de Montbui amb col·laboració amb el CA Igualada. La cursa anirà a càrrec del CAI amb col·laboració amb el patronat d´Esports d´Igualada. A la prova de marxa, oberta a tots els atletes amb llicència federativa en curs, està previst que assisteixin les primeres figures d´aquesta especialitat i començarà a les onze conjuntament per totes les categories. Les inscripcions gratuïtes, es poden dura a terme a la Federació Catalana d´Atletisme o miyja hora abans a la mateixa sortida. Pel que fa a la pujada en cursa, està oberta a tothom i començarà a dos quarts d´onze del matí. Les inscripcions, també gratuïtes, es poden fer a la sortida, una hora abans.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada