25 atletes del CAT a la Mitja Marató de Tarragona

0
29

Un total de 25 atletes del Club Atletisme Tarragona participaran aquest diumenge a la Mitja Marató de Tarragona, que es disputarà pels carrers de la ciutat. El club tarragoní presentarà doncs una inscripció de gala, amb vint-idos homes i tres dones. Aquesta important participació ha de permetre al CAT superar la setena posició per equips assolida l´any passat i intentar aconseguir una plaça entre els cinc primers equips, tot i la forta competència que trobarà en l´asfalt.| Carles Ferrer encapçalarà de nou l´equip tarragoní, amb l´objectiu millorar la novena plaça assolida l´any passat i repetir la plaça de primer atleta de la ciutat. Ferrer estarà acompanyat, entre altres, per José F. Garcia Navarrete, qui fa d´entrenador de fons del club tarragoní, Jaume García (17è al 2003), Josep Cendrós, Jaume Sabater, Joan Bardina o Xavi Cervelló, atletes tots ells capacitats per baixar de 1h 20 minuts. Per la seva banda, Maria del Carme Torné, setena al 2003, encapçala l´equip femení, format també per Alba Torné i Ana Belén Jiménez. La cursa, organitzada pel Patronat d´Esports de Tarragona, comptarà amb el suport del Club Atletisme Tarragona, qui s´encarrega de l´Avituallament situat a la platja del Miracle.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari