Torna la Caminada Popular a Badalona

0
114

Aquest diumenge 24 d’octubre torna la caminada popular que fa el recorregut pels turons i fonts de la Serralada de Marina. La trobada serà a les 9 del matí a l’aparcament de Can Ruti prop del camí de Can Cames o Torrent Pregon de la Font de l’Amigó. A continuació els amants de caminar i de la natura començaran l’excursió baixant per aquest camí en direcció a la Colònia Sant Jaume per la dreta del Mas Oliver cap el Collet de Sant Jeroni i el Monestir del mateix nom. Seguidament, es pujarà per a l’ermita de Sant Climent vorejant el Puig Castellà per la zona de Montcada. Es tracta d’arribar a la Font de l’Alzina on es farà una parada per omplir l’estómac i agafar forces per continuar la marxa. L’excursió afagarà el camí dels minerals en direcció el bosc de Can Vilaró passant per la mina de Galena, el camí de les ermites cap al collet de les Maleses fins arribar a Can Ruti per la Font de l’Amigó. L’arribada a l’aparcament serà pels volts de la una del migdia. Una bona manera de passar el diumenge, encara ara que fa bo i calor.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada