Cursa i Camindada Popular de Muntanya a Collserola

0
112

14a edició de la Cursa i Camindad Popular de Muntanya a Collserola, que se celebrarà el proper 24 d´octubre a dos quarts de deu del matí. Aquesta prova, organitzada pel Centre Excurcionista de Catalunya en col.laboració amb l´Ajuntament de Barcelona, és la tercera cursa popular en nombre de participants (uns 3.000 l´any passat) de Barcelona. L´itinerari de muntanya permet als corredors i caminadors disfrutar de l´entorn natural amb vistes a tota la ciutat. És la cursa més important amb intenerari no urbà de Barcelona i per això us volem convidar a assistir a aquesta festa esportiva i natural.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada