16-Oct: Jornada tècnica destinada a clubs, entitats, associacions i organitzadors de curses en ruta organitzada per la Federació Catalana d´Atletisme.

0
149

El proper 16 d’octubre tindrà lloc a la pista d’atletisme de la Zona Esportiva Municipal de Can Jofresa la Cursa dels 100 quilòmetres en pista de Terrassa, un repte per als més valents i per a aquells que vulguin enfrontar-se a nous reptes. Els participants hauran de matinar, ja que a les set del matí, als carrers u i dos, començarà la carrera per aquells atletes que estiguin decidits a córrer els cent quilòmetres. Tres hores més tard, a les deu del matí, es donarà la sortida –en el carrer tres- als participants que estiguin disposats a assolir la distància de 50 quilòmetres. Cal tenir en compte que els 100 i els 50 quilòmetres seran certificats i homologats per la Federació Catalana d’Atletisme. Aquesta cursa està organitzada per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT), juntament amb la col.laboració de l’AREC (Associació Recreativa Esportiva i Cultural de Can Palet), la Penya 100 Kms. Domingo Catalán i la direcció tècnica de Jordi Mangot. Paral.lelament, l’organització està preparant una sèrie d’actes socials entre els que destaca la cel.lebració d’unes jornades tècniques destinades a clubs, entitats, associacions i organitzadors de curses en ruta patrocinades per la Federació Catalana d´Atletisme. Aquest acte tindrà lloc al local social de les pistes d’atletisme de Can Jofresa a partir de les onze del matí.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada