Campionat del Món de Mitja Marató: Fernando Rey i Isabel Eizmendi, els millors espanyols

0
86

Es va celebrar a la capital de l´Índia, Nova Delhi, la 13a edició del Campionat del Món de Mitja Marató, que va proclamar campions al kenyà Paul Kirui (1h02:159 i a la xinesa Sun Yingjie (1h08:40), mentre que per paisos, Kenya en homes i Etiòpia en dones, s´alçaven amb el títol. En l´aspecte espanyol, regular actuació dels nostres atletes en ambdues categories. En homes Fernando Rey va ser el primer espanyol, 22è amb 1h05:51, seguit de Víctor Morente (32º/1h06:56) i abandonament de Javier Cortés. Una mica millor les noies amb Isabel Eizmendi en la primera vintena d´atletes, 19a amb 1h14:37 i Luisa Larraga, 27a amb 1h15:41.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada