Classificacions del 4 Motors per a Europa

0
79

Aquest cap de setmana s´ha celebrat la trobada internacional ´4 Motors per a Europa´ a l´estadi municipal Josep Molins de Sabadell amb la participació de diverses seleccions europees.<br> Les classificacions finals són les següents:<br> En primer lloc l´equip de <b>Baden Wurtemberg</b> (466,5 punts, 26 medalles d´or, 15 d´argent i 12 de bronze) seguit de <b>Rhone-Alpes</b> (355 punts, 7 medalles d´or, 10 d´argent i 14 de bronze),<b> Lombardia</b> (316,5 punts, 6 medalles d´or, 14 d´argent i 7 de bronze) i <b>Catalunya </b>(223 punts, 1 medalla d´or, 1 d´argent i 7 de bronze).<br>

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada