Encontre Internacional Junior "Quatre Motors per a Europa" a Sabadell

0
114

El proper dissabte 11 de setembre, es celebrarà el quadrangular internacional júnior que porta el nom de “Quatre Motors per a Europa” a l’Estadi Municipal d’Atletisme Josep Molins de Sabadell. Aquesta serà la tretzena edició d’una competició ja tradicional dintre del calendari atlètic català. Enfronta la selecció catalana als combinats de Baden-Württemberg (Alemanya), Rhône-Alpes (França ) i Llombardia (Itàlia). La modalitat de competició es realitza a dos atletes per prova i se sumen les puntuacions per llocs en les competicions individuals que es reflectiran en tres classificacions: masculina, femenina i total. | La passada edició es va celebrar a Évian-Les-Bains (França) on la selecció de Baden-Württemberg es va mostrar molt superior a tots els seus rivals. De fet aquesta selecció ha estat històricament la gran dominadora d’aquesta competició. La última vegada que es va celebrar en terres catalanes va ser l’any 2.000 a Girona. La Selecció Catalana va obtenir una magnífica classificació, guanyant en categoria masculina, tercera en la femenina i el segon lloc en la puntuació conjunta. Aquesta serà la quarta vegada que els “Quatre Motors” arriba a Catalunya després de les edicions de Mataró 1.991, Barcelona 1.996 i Girona en 2.000. Les competicions es realitzaran en una jornada a partir de les 10,30 hores en la sessió matinal i de les 17,00 h en la de la tarda. Les competicions es realitzaran en una jornada a partir de les 10,30 hores en la sessió matinal i de les 17,00 h en la de la tarda.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada