Cursa Popular de Sabadell

0
44

Les tradicionals cites esportives de la Festa Major es presenten enguany amb una sèrie de canvis. Pel que fa a la cursa popular, que es farà el diumenge 5 de setembre, a 2/4 d’11 del matí, ha modificat el seu recorregut. Enguany, el circuit és d’uns 8 quilòmetres i transcorre pels carrers següents: sortida de la pl. del Dr. Robert, Rambla, av. de Barberà, pg. d’Espronceda, c. de Goya, pg. del Comerç, ctra. de Barcelona, ctra. de Terrassa, rda. de Ponent, pl. de Catalunya, rda. de Zamenhof, via de Massagué, pg. de la Plaça Major i arribada a la pl. del Dr. Robert. A més aquest any els participants s’ han inscrit a la cursa des de casa a través d’<a href="https://www.sabadell.net/tramits/principal.asp?idtr=114">Internet</a>.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.