15 MILLA URBANA DEL PASSEIG-VALLS

0
126

La 15ª MILLA URBANA DEL PASSEIG es portarà a terme el proper dia 4 d’Agost, a les 19 hores. Organitzat pel PATRONAT MUNICIPAL D´ESPORTS i el FORNAS ATLETIC CLUB VALLS I ALT CAMP (FACVAC). La realització de la mateixa, no és més que per promocionar l´atletisme a tots els nivells. L´inscripció és gratuïta. La Cursa és oberta a tothom, sense distinció de categoria, sexe o nació. Circuit urbà, pel Passeig de l´Estació. Premis per categories, als TRES primers classificats. Premi sorpresa als TRES primers classificats de la categoria absoluta, tant en categoria masculina com femenina. |

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada