Torna el 21 de novembre la Mitja Marató de Ripoll

0
93

L´Ajuntament de Ripoll ha decidit recuperar la Mitja Marató de Ripoll, que havia estat en la versió incial dels 20 Km. una de les proves pioneres a Catalunya i referència obligada de tots els fondistes acreditats catalans i francesos del sud. La data del retorn es el 21 de novembre i volen tornar a gaudir de la confiança dels corredors. La cursa es farà seguint el mateix recorregut per la preciosa carretera cap a Sant Joan de les Abadeses en un camí d´anada i tornada. Properament hi trobareu més informació al <a href="http://www.ajripoll.org/">web</a> del Ajuntament de Ripoll.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada