CAMPIONAT D’ESPANYA DE PROVES COMBINADES

0
38

El proper cap de setmana, 17 i 18 de juliol, es celebrarà el LXIVè Campionat d’Espanya Absolut de Proves Combinades a Cartagena. Vuit atletes catalans participaran en aquest campionat estatal. Destaca la presència de l´Inma Clopés (Girona Costa Brava) en heptatló, Campiona d’Espanya en 7 ocasions. També hi participaran Cristina Bàrcena (AA Catalunya), Raquel Lezcano ((AAC), Anna Circuns (CA Manresa), Marta Miró (At Espluguí), i Clara Guixà (CA Igualada). En categoria masculina són dos els atletes catalans inscrits en la competició del decatló: Marc Magrans (Playas Castellón), i el jove Carles Torra (CA Tarragona). |

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.