CAMPIONAT D´ESPANYA JUVENIL

0
76

Aquest cap de setmana, 10 i 11 de juliol es celebrarà el Campionat d’Espanya Juvenil a el Ferrol. Més de cent trenta atletes catalans competiran en aquest campionat estatal. Destaca la presència d’atletes com Jesús Manuel Cardo (Integra 2) en la prova de 3.000 metres llisos, Albert Vélez (FCB) en salt amb perxa, José Delgado (FCB) en llançament de disc, Sílvia Riba Ylla-Català (CA Vic) i Andrea Díez (At. Sant Celoni) en els 100 i 200 metres, Sónia Rodríguez (Pratenc) en els 400 metres, Ester Guerrero (Cornellà At.) està inscrita en les proves de 800 i 1.500 metres, Àngels Benaiges (AAC) en els 800 metres, Anna Gallofré (CA Laietània) en llançament de disc, Laura Redondo (CA Gava), Gal·la Caixal (Integra 2) en la prova d’hexatló, Nerea Costal (Integra 2) i Georgina Delgado (AAC) en els 5 quilometres marxa.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada