CAMPIONAT D’ESPANYA CADET

0
125

Aquest cap de setmana, 3 i 4 de juliol es celebrarà el Campionat d’Espanya Cadet a l’Estadi Iberoamericà d’Atletisme de Huelva. La Federació Catalana és la comunitat que més atletes aporta a aquest campionat estatal cadet amb un total de 125 atletes, 62 nois i 63 noies. Destaca la presència d’atletes com Ramiro Chiriotti (CA Laietània) en els 100 metres, Marc Orozco (CA Olesa) en 600 metres, Omar Vizuete (At. Castellar) en els 300 m tanques, Roger Linares (FCB) en salt amb perxa, Joan Antoni Cifuentes (Pratenc) en llançament de disc, Francesc Xavier Ortiz (Torredembarra) en martell, i Albert Álvarez (CA Manresa) en la prova del heptatlò. | En dones, les atletes amb més possibilitats són Alba Gallardo (CA Manresa) en els 600 metres, Esther Guerrero (CN Banyoles) en els 1.000 metres, Mª Carme Cruz (Torredembarra) i Berta Vilanova (CA Laietània) en salt de llargada, Elia Pascual (CA Igualada) en llançament de pes i javelina, Marta Bernat (Torredembarra) en martell, Idoia Costa (Integra 2) i Raquel González (CA Lluïsos) en els 3.000 metres marxa.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada