No paren les inscripcions per a la cursa del Dia Olímpic Català a Manresa del 20 de Juny

0
147

No paren les inscripcions per els 10 Km. de Manresa, del proper diumenge 20 de juny, sobre un circuit pla, que aprofita aquest esdeveniment especial del Dia Olímpic per començar una cursa que tindrà continuitat els propers anys. Organitzat per el Club Atlètic Manresa amb el suport del Ajuntament, ofereix regals als participants, distància certificada per la Federació i cronometratge amb xip Championchip. Inscripcions gratuïtes al web de la cursa: <a href="http://www.ajmanresa.org/queixes/cursa_catalana.htm">www.ajmanresa.org/queixes/cursa_catalana.htm</a>. També es disputa una cursa de 3 Km. per els més petits.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada