Albert Caballero guanya a Terrassa

0
82

Albert Caballero, del California Sports, s´ha imposat a la 1ª <a href="http://pnterrassa.cjb.net/">Cursa Popular Poble Nou </a> de Terrassa de 6 qm. amb un temps de 18´29´´. Ha estat acompanyat al podi per en Enric Vila, segon, de la Unió Atlètica Terrassa, Jordi Muñoz en tercer lloc, del FCBarcelona, Jaume Aragones, cuart, del California Sports, i en cinque lloc, en Karim Marin de la Unió Atlètica de Rubí. En Categoria femenina, la guanyadora ha estat la madrilenya Cristina Valcarcel, seguida per l´atleta del FCBarcelona Elizabet Ruz, i en tercer lloc, la corredora local Cristina Arbues, del CN Terrassa.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada