Blanco fa la mínima per als Jocs d´Atenes en el seu primer 3.000 obstacles de l´any

0
34

L´atleta lloretenc del GEiEG, José Luis Blanco, va aconseguir ahir la marca mínima per participar als Jocs Olímpics d´Atenes. Va ser el primer atleta que ho aconsegueix en la modalitat dels 3.000 obstacles. Blanco va marcar un registre de 8:24.00, mentre que la mínima per anara a Atenes estava fixada en 8:24.60. El lloretenc va destacar de la cursa que «era el primer 3.000 obstacles que faig aquesta temporada, això, sumat al fet que el ritme ha estat estratosfèric, ha fet al final m´hagi quedat una mica clavat». Tot i això es va mostrar molt satisfet per la marca aconseguida i pel fet de ser el primer atleta espanyol a finalitzar la prova. Pel que fa al «ritme estratosfèric» de la cursa citat per Blanco, cal dir que el guanyador, el kenyà Paul K. Koech, va aconseguir una marca de 8:05.31, que va suposar el rècord del míting i la marca més baixa aconseguida en aquesta prova en territori espanyol. Blanco, a més, va destacar de la seva actuació el fet de «ser el primer espanyol». Això li obre molt les portes a la participació, d´aquí a quinze dies, als Campionats d´Europa, que s´ha de disputar a Turquia, a més de posicionar-lo molt bé per la seva participació a les olimpíades. El lloretenc, a més, creu que pot millorar molt més aquest temps (la seva millor marca és de 8:13.86) quan hagi agafat una mica més de rodatge en aquesta prova.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari