Continua el Mundial de Curses de Muntanya

0
116

El proper diumenge dia 13 de juny es disputarà a Suïssa la tercera edició de la cursa Skyrace Valposchiavo-Valmalenco, segona prova puntuable pel Campionat del Món de Curses de Muntanya de la FSA. Per part de la Selecció Catalana estaran presents tots els efectius del Campionat del Món, encapçalats per Agustí Roc i Teresa Forn. Aquesta cursa de 30 quilòmetres, surt de la localitat italiana de Lanzada i finalitza a la suïssa de Poschiavo, tot passant pel Passo Campagneda de 2.627 metres d´alçada, sostre de la cursa.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada