MÍTING INTERNACIONAL DE PALAFRUGELL-COSTA BRAVA

0
160

Aquest dissabte 29 de maig es realitzarà tretzena edició del Míting Internacional d’Atletisme Palafrugell Costa Brava, organitzat pel Patronat Municipal d’Esports i el Club Atlètic de Palafrugell, a l’Estadi Josep Pla Arbonès de la ciutat gironina. El míting es troba dintre del circuit internacional de l’E.A.P. (Europe Athlétisme Promotion) que aplega un total de 13 mítings internacionals. Com cada any, aquest míting internacional està dotat amb premis econòmics pels atletes guanyadors de cada una de les 15 proves del programa. També hi ha incentius pels que pugin aconseguir batre un rècord de l’estadi, rècord del circuit EAP, i també premis a les deu millors marques aconseguides.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada