2004: Any Europeu de l´Educació per mitjà de l´Esport

0
121

Actualment, a Europa, una de cada tres persones practica algun esport amb regularitat (fet extrapolable a la realitat catalana), però integrar l’esport en l’educació i en la vida de les persones és encara un repte de les polítiques educatives, esportives, socials i sanitàries de la nostra societat. Per això el Parlament Europeu ha decidit proclamar el 2004 com a Any Europeu de l’Educació per mitjà de l’Esport, com a iniciativa per reforçar els lligams entre el món esportiu i l’educatiu, demostrant que a més de la passió i de la competició, l’esport transmet uns valors cívics que contribueixen a una millor educació. El Consell Català de l’Esport s’ha volgut sumar als actes de suport a aquest Any Europeu per fer un pas més en la sensibilització de la societat catalana envers aquesta realitat educativa de l’esport.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada