Ofertes d´Estiu 2004

0
100

Consulteu la web de <a href="http://www.atletisme.com/runningvalles/">Running Vallès</a> i busqueu l´apartat "<a href="http://www.atletisme.com/runningvalles/ofertesestiu.htm">ofertes d´estiu 2004</a>" on trobareu la sabatilla que busqueu al millor preu! Una secció amb uns preus exclussius pels internautes d´aquesta pàgina on podeu consultar models i talles de sabatilles a preus increïbles per aquest estiu 2004. L´stock s´actualitza regularment. Consulta-la i s´intinteressa la pots adquirir presencialment a la botiga o rebre-la a domicili per un import mínim adicional en 24 hores a qualsevol punt de Catalunya. Contacta amb Running Vallès a <a href="mailto:runningvalles@ya.com?subject=des d´atletisme.com">runningvalles@ya.com</a> i…aprofita per "cremar" sabatilles aquest estiu!

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada