Cursa Bombers 2004 – Recollida de Diplomes a Barcelona

0
142

Ja es poden recollir els diplomes de la VI Cursa Bombers de Barcelona, fins al dissabte 8 de maig, a la botiga de Les Rambles, 120. A més, els corredors rebran un CD conmemoratiu de la Cursa. Tots els participants que van completar la VI Cursa Bombers de Barcelona el passat 18 d’abril ja poden recollir el seu diploma conmemoratiu a Barcelona, a Les Rambles, 120, fins al dia 8 de maig, de 10.00h a 21.00h. El diploma acredita la seva marca i la seva participació a la Cursa, que va comptar amb més de 8.000 corredors. Paral•lelament, els corredors rebran un CD conmemoratiu de la Cursa, amb els millors moments de la prova: sortida, corredors populars, cap de cursa, etc. Per a poder fer la recollida, els corredors hauran de prensentar el seu DNI o document equivalent. Per a recollir en nom d’un altre corredor, serà necessària una autorització escrita per part d’aquest. Aquesta serà la única manera de fer-se amb el diploma i el CD: no et quedis sense el millor record de la Cursa Bombers 2004!

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada