LA MILLOR MILLA DE CATALUNYA !!!

0
87

El proper diumenge, 2 de maig, tindrà lloc la vintena edició de la Milla Sagrada Família-Gran Premi Gaudí Sport. La Milla, organitzada per la Fundació Claror, es farà en un circuit urbà de 1.609 metres al voltant del temple de la Sagrada Família. Durant tot el matí hi haurà curses obertes a la participació gratuïta de persones de totes les edats. Les inscripcions per a participar es tanquen el proper dijous, 29 d´abril, a les 15 hores. A les 13´45h. s´iniciarà el Gran Premi Gaudí, amb els millors atletes internacionals.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada