10a cursa de fons(10Km) a l´ermita de Sant Josep de Montblanc

0
46

Benvolgut atleta, Et presentem la 27a Cursa popular (3km) i la que tindrà lloc el proper dissabte 1 de maig a les 10 del matí organitzades pel Club Atlètic Montblanc. Pots trobar propaganda de la cursa a la pàgina web: http://www.atletisme.com/clubs/montblanc. Per qualsevol altre informació respecte les mateixes pots trucar al telèfon 977 861733 o per correu electrònic a: camontblanc@wanadoo.es Esperem comptar amb la teva presència en aquest esdeveniment esportiu i et recordem que el termini d´inscripció per la cursa de fons finalitza el 29d´abril o quan s´arribi a 200 corredors. Pel que fa a la cursa popular les inscripcions són gratuïtes el mateix dia de la cursa.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari